Need for Espresso: Underground
Související produkty

Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.

Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.

Sedmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Vietnam, gender, Hemro Group, barista, Toronto, riskantní podnikání

Deváté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Latte, Myanmar, Probat, mistr, transparentnost mezd, New York, Anna Tsfasman, Johannesburg

Již desáté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: World Coffee Producer Forum, Brazilie, Kolumbie, aeropress, David Donde, Tokyo
Detailní popis produktu
Moderní bible profesionálního baristy, nebo průvodce galaxií pro začínající nadšence bez zbytečných frází pro vyplnění stránek. Ponoř se do skutečného světa baristiky, ve kterém si nikdo netroufne říct, že mu rozumí nejlépe.
Seznam kapitol:
1. Nesnesitelná lehkost pití
2. Zrno a jeho složení
3. Chuť
4. Voda
5. Espresso stroj
6. Teorie přípravy espressa
7. Espresso statistika
8. Jedinečnost momentu
X. Espresso slovník
Adrián Krišák
Spoluorganizátor Drip Coffee Festivalu
Barista v Concept Coffee Roasters (předtím Barista v Urban House)
Doplňkové parametry
Kategorie: | LITERATURA O KÁVĚ |
---|---|
Záruka: | 2 roky |

Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.

Druhé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Rwanda, tamper, filtrovaná káva, Gwilyam Davis, Budapešť

Páté číslo nejoblíbenějšího magazínu o kávě.Hesla: Genetika a káva, Panama, mléko, avokádo, Alpha Dominche, World Aeropress Championship, Oxford

Osmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Import kávy, nanuky, Kostarika, % ARABICA Coffee Kuwait, mizerná káva, Berlín

Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.