Need for Espresso: Underground
Jak dlouho dokážeš hovořit o jediném espressu? Autorům to trvalo 6 měsíců.
Moderní bible profesionálního baristy, nebo průvodce galaxií pro začínající nadšence bez zbytečných frází pro vyplnění stránek. Ponoř se do skutečného světa baristiky, ve kterém si nikdo netroufne říct, že mu rozumí nejlépe.
Seznam kapitol:
1. Nesnesitelná lehkost pití
2. Zrno a jeho složení
3. Chuť
4. Voda
5. Espresso stroj
6. Teorie přípravy espressa
7. Espresso statistika
8. Jedinečnost momentu
X. Espresso slovník
Adrián Krišák
Spoluorganizátor Drip Coffee Festivalu
Barista v Concept Coffee Roasters (předtím Barista v Urban House)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
![Scott Rao: Everything But Espresso](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/999-3_scott-rao--everything-but-espresso.jpg?5d53e618
)
Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.
![Scott Rao: The Professional Barista's Handbook](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/42-3_scott-rao--the-professional-barista-s-handbook.jpg?5d53e618
)
Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
![Anette Moldvaer: Kávové opojení](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/337_anette-moldvaer--kavove-opojeni.jpg?5d53e618
)
Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.
![Podzim 228](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/442_podzim-228.jpg?5d53e618
)
Sedmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Vietnam, gender, Hemro Group, barista, Toronto, riskantní podnikání
![Predplatné Standartu s kávou Standart Czechoslovakia](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/708_predplatne-standartu-s-ka--vou-standart-czechoslovakia.jpg?5d53e618
)
Deváté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Latte, Myanmar, Probat, mistr, transparentnost mezd, New York, Anna Tsfasman, Johannesburg
![singleissue st11 01 2048x2048](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1437-1_singleissue-st11-01-2048x2048.jpg?5d53e618
)
Nejnovější, již jedenácté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: šlechtění kávy, genetika, Keňa, Hanka Bojdová, pražení, Hitonoto, São Paulo
Podobné produkty
![Scott Rao: Everything But Espresso](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/999-3_scott-rao--everything-but-espresso.jpg?5d53e618
)
Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.
![Podzim 232](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/451_podzim-232.jpg?5d53e618
)
Druhé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Rwanda, tamper, filtrovaná káva, Gwilyam Davis, Budapešť
![Podzim 49](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/254-1_podzim-49.jpg?5d53e618
)
Páté číslo nejoblíbenějšího magazínu o kávě.Hesla: Genetika a káva, Panama, mléko, avokádo, Alpha Dominche, World Aeropress Championship, Oxford
![Standart magazín č. 8](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/594-1_standart-magazin-c--8.jpg?5d53e618
)
Osmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Import kávy, nanuky, Kostarika, % ARABICA Coffee Kuwait, mizerná káva, Berlín
![Scott Rao: The Professional Barista's Handbook](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/42-3_scott-rao--the-professional-barista-s-handbook.jpg?5d53e618
)
Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
![thecoffeeman](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1152_thecoffeeman.jpg?5d53e618
)
Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!