Scott Rao: The Professional Barista's Handbook
Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
Scott Rao se kávě věnuje od roku 1992.
Pražil vlastní kávu, provozoval kavárnu.
Zkušenosti předává, kde může.
Odprodal obchodní firmy a nyní se věnuje pouze edukační činnosti.
Autor o této knize říká:
"Když jsem začínal v roce 1993 u kávovaru, četl jsem každou knihu o kávě, kterou jsem byl schopen najít. Po přečtení všech těchto knih jsem však necítil, že bych se naučil udělat skvělou kávu. Moje kavárna byla plná pestrobarevných popisů stylů extrakce, pěstitelských oblastí a receptů s několika málo téměř nečitelnými vědeckými knihami. Byla bych vyměnil všechny tyto knihy za jednu jedinou, praktickou knihu s pokyny na výrobu skvělé kávy v kavárně. Po 15 letech jsem se rozhodl takovou knihu napsat, a tak vznikla Příručka profesionálního Baristy."
Autor: Scott Rao
Počet stran: 100
Jazyk: angličtina
Tuto knihu Ti nabízím také v českém překladu.
Scott Rao dále napsal knihu Everything but espresso, kterou Ti také vřele doporučuji.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.

Čtyřnásobný irský šampión, barista Colin Harmon, sepsal vše, co ví o provozování vlastní kavárny.

Profesionální espresso kávovar Musica je vhodný především do domácnosti, ale také do kanceláří a menších gastronomických provozů.

První kniha na světě o pražení kávy na profesionální úrovni od známého autora Scotta Rao.

Profesionální fresh mlýnek na kávu garantující kvalitní výkon v náročných kavárenských provozech.

Fresh mlýnek na kávu MDXS on demand posouvá profesionální mletí na novou úroveň. V nové generaci...
Podobné produkty

Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.

Čtyřnásobný irský šampión, barista Colin Harmon, sepsal vše, co ví o provozování vlastní kavárny.

Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!

Český překlad knihy, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.

Druhá kniha od autora Need for Espresso: Underground je v prodeji!