Standart magazín 2
Související produkty

Čtvrté číslo nejoblíbenějšího magazínu o kávě.Hesla: Potato Tasete Defect, Brazílie, Bonanza Coffee Roasters, Coffee in Good Spirits, gin, Korea

Šesté číslo nejoblíbenějšího magazínu o kávě.Hesla: cupping, Papua-Nová Guinea, domácí pražení, alternativy, umění v kavárnách, Charlotte Malaval

Páté číslo nejoblíbenějšího magazínu o kávě.Hesla: Genetika a káva, Panama, mléko, avokádo, Alpha Dominche, World Aeropress Championship, Oxford

Sedmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Vietnam, gender, Hemro Group, barista, Toronto, riskantní podnikání

Třetí číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Cascara, Indonésie, Geisha, espresso, World Barista Championship
Detailní popis produktu
Kde se vlastně káva vzala? Jaká je její cesta z plantáže na Tvůj stůl? To vše i mnohem více se dočteš v druhém čísle magazínu Standart.
Pohodlně se usaď a vydej se na vzrušující cestu do africké Rwandy, poznej pár skvělých baristů, kteří hovoří nejen o své práci nebo se přečti, jak je to vlastně s tím "kávičkováním", ze kterého přece nemůžeme být unavení.
Ať už jsi fanda espressa nebo filtru, v tomto čísle si přijdeš na své. Dovíš se spoustu informací o tamperech a nejrůznějších metodách přípravy filtrované kávy. Pokud někdy zavítáš do Budapešti, jistě Ti bude nápomocný stručný průvodce po těch nejlepších kavárnách. Třešinkou na dortu je nemalé okénko o kávové hvězdě Gwilyamu Davisovi a jeho Prufrock Coffee v Londýně.
Toto a mnoho dalšího Ti přináší Standart magazín.

Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.

Čtyřnásobný irský šampión, barista Colin Harmon, sepsal vše, co ví o provozování vlastní kavárny.

Jak dlouho dokážeš hovořit o jediném espressu? Autorům to trvalo 6 měsíců.

Druhá kniha od autora Need for Espresso: Underground je v prodeji!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.