Standart magazín 2
Druhé číslo vynikajícího magazínu o kávě.
Hesla: Rwanda, tamper, filtrovaná káva, Gwilyam Davis, Budapešť
Kde se vlastně káva vzala? Jaká je její cesta z plantáže na Tvůj stůl? To vše i mnohem více se dočteš v druhém čísle magazínu Standart.
Pohodlně se usaď a vydej se na vzrušující cestu do africké Rwandy, poznej pár skvělých baristů, kteří hovoří nejen o své práci nebo se přečti, jak je to vlastně s tím "kávičkováním", ze kterého přece nemůžeme být unavení.
Ať už jsi fanda espressa nebo filtru, v tomto čísle si přijdeš na své. Dovíš se spoustu informací o tamperech a nejrůznějších metodách přípravy filtrované kávy. Pokud někdy zavítáš do Budapešti, jistě Ti bude nápomocný stručný průvodce po těch nejlepších kavárnách. Třešinkou na dortu je nemalé okénko o kávové hvězdě Gwilyamu Davisovi a jeho Prufrock Coffee v Londýně.
Toto a mnoho dalšího Ti přináší Standart magazín.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Páté číslo nejoblíbenějšího magazínu o kávě.Hesla: Genetika a káva, Panama, mléko, avokádo, Alpha Dominche, World Aeropress Championship, Oxford
Sedmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Vietnam, gender, Hemro Group, barista, Toronto, riskantní podnikání
Třetí číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Cascara, Indonésie, Geisha, espresso, World Barista Championship
Osmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Import kávy, nanuky, Kostarika, % ARABICA Coffee Kuwait, mizerná káva, Berlín
Deváté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Latte, Myanmar, Probat, mistr, transparentnost mezd, New York, Anna Tsfasman, Johannesburg
Nejnovější, již jedenácté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: šlechtění kávy, genetika, Keňa, Hanka Bojdová, pražení, Hitonoto, São Paulo
Podobné produkty
Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.
Čtyřnásobný irský šampión, barista Colin Harmon, sepsal vše, co ví o provozování vlastní kavárny.
Petra Davies Veselá rozšířila a aktualizovala svou první úspěšnou Knihu o kávě.
Druhá kniha od autora Need for Espresso: Underground je v prodeji!