Z důvodu přetížení ostravského kafekrámku nyní není aktivní možnost osobního odběru. Při objednávce nad 2000 Kč DOPRAVA ZDARMA. Zboží zasílám také na SLOVENSKO. Pro velkoobchodní spolupráci mne kontaktujte e-mailem. Přeji pěkný den provoněný kávou!
 

Standart magazín 9

 

Deváté číslo vynikajícího magazínu o kávě.
Hesla: Latte, Myanmar, Probat, mistr, transparentnost mezd, New York, Anna Tsfasman, Johannesburg

Dostupnost Skladem
190 Kč
173 Kč bez DPH
   
Značka Standart
Webová stránka značky standartmag.com
Kategorie LITERATURA O KÁVĚ
 

"Bez ranní kávy jsem vážně na ránu a nikdo se mnou nevydrží“ – slova Petra Střelecké, která zazněla na Czech Brewers Cup Champion v roce 2017. Máte to stejně? Pokud ano, rychle si kávu připravte a třeba si přečtěte něco, co nabízí v pořadí 9. Číslo magazínu Standart.

Vše co jsi vždy chtěl vědět o latte, ale bál ses zeptat! Dočteš se také vše o fascinující podstatě kávy, o které víme mnoho, ale přece jen to není vše. O tom, jaké je to být mistrem kávy se dovíš na stranách 56-61. Jaká je motivace baristů k tomu, aby každá další připravená káva byla lepší, než ta před tím? Co všechno musí znát mistr svého oboru? Kde hledají baristi inspiraci, jak se vyrovnávají s chybami a ses stresem? O tomto a dalších tématech vypráví několik baristů z různých koutů světa.

I s 9. Standartem se vydáme do několika zemí.
Myanmar, malý, ale pro pěstování kávy významný stát v jihovýchodní Asii.
USA a vynikající barista Lema Butler, baristického mistra USA roku 2017, který vypraví o své rodině, životní energii, hudbě, kávě a jeho plánech do budoucnosti.
Rusko a jeho rodačka, půvabná Anna Tsfasman, zakladatelka Double B a nadaná matematička. V jejím medailonku se dozvíš, co dělala před Double B, jak zakládala dnes úspěšnou společnost a jak se postavila k jejímu růstu.
Barcelona v obrazech. Fotoaparátem je ve Standartu zachycen každodenní život kavárny Dalston Coffee.
New York – město, které nikdy nespí, možná právě kvůli množství kofeinu v něm se nacházejícím. Přečti si, co dělá z Velkého jablka jedno z hlavních měst současné kávové kultury.

Velkým tématem mezi baristy byly, jsou a i nadále budou mzdy. Nezávislá novinářka a baristka Ashley Rodriguez dala dohromady poznatky a informace o tom, jak může transparentnost mezd ovlivnit kávový průmysl a podpořit rozmanitou a rovnoprávnou pracovní sílu.

 9. číslo se věnuje i pražení. Představí ti společnost Probat, která se téměř 150 let věnuje výrobě pražiček kávy a ve svém oboru je na špici. 

Toto a mnoho dalšího Ti přináší Standart magazín.

 

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.