Scott Rao: Everything But Espresso
Související produkty

Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.

Deváté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Latte, Myanmar, Probat, mistr, transparentnost mezd, New York, Anna Tsfasman, Johannesburg

Sedmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Vietnam, gender, Hemro Group, barista, Toronto, riskantní podnikání

Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.

Čtyřnásobný irský šampión, barista Colin Harmon, sepsal vše, co ví o provozování vlastní kavárny.
Detailní popis produktu
Scott Rao se kávě věnuje od roku 1992.
Pražil vlastní kávu, provozoval kavárnu.
Zkušenosti předává, kde může.
Odprodal obchodní firmy a nyní se věnuje pouze edukační činnosti.
Kniha je věnována různým způsobům přípravy kávy, jako je dripper, sifon, french press a další. Autor také vysvětluje, jak dokonale doladit všechny parametry, abys dosáhl perfektního výsledku. Odhalí Ti tajemství detailů, jako je nastavení mletí, doba extrakce, dávkování a kvalita vody. Zpracování knihy je krásné, obsahuje mnoho fotografií a grafů.
Vynikající tip na dárek pro někoho, koho káva opravdu baví.
Autor: Scott Rao
Počet stran: 70
Jazyk: angličtina

Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.

Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.

Čtyřnásobný irský šampión, barista Colin Harmon, sepsal vše, co ví o provozování vlastní kavárny.

Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!

Český překlad knihy, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.

Jak dlouho dokážeš hovořit o jediném espressu? Autorům to trvalo 6 měsíců.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.