Standart magazín 5
Související produkty

Druhé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Rwanda, tamper, filtrovaná káva, Gwilyam Davis, Budapešť

Třetí číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Cascara, Indonésie, Geisha, espresso, World Barista Championship

Čtvrté číslo nejoblíbenějšího magazínu o kávě.Hesla: Potato Tasete Defect, Brazílie, Bonanza Coffee Roasters, Coffee in Good Spirits, gin, Korea

Šesté číslo nejoblíbenějšího magazínu o kávě.Hesla: cupping, Papua-Nová Guinea, domácí pražení, alternativy, umění v kavárnách, Charlotte Malaval

Sedmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Vietnam, gender, Hemro Group, barista, Toronto, riskantní podnikání
Detailní popis produktu
V pořadí již páté číslo magazínu Standart Ti na 128 stranách přináší informace ze světa plného chutí a vůní.
Vydej se po stopách vědy a poznej, jak může být genetika prospěšná při hledání řešení pro šlechtění odolných a zdravých rostlin. Od pokroku se pak můžeš vrátit ke kořenům a to konkrétně do středoamerické Panamy, ve které roste hned 7 odrůd kávovníku.
Po krátkém seznámení s filmem The Coffee Man se dovíš vše, co jsi kdy chtěl vědět o mléku, bez něhož si práci baristy nelze představit. Po představení několika báječných lidí, jako je např. Michael Phillips, vítěz WBC 2010 a spoluzakladatel Handsome Coffee, narazíš na článek o avokádu, které v nejrůznějších podobách nabízí nejedna kavárna po celém světě. Avokádo totiž v posledních letech zažilo obrovský rozmach a někteří z nás si bez něj svůj den nedovedou představit. Navíc v kombinaci s lahodnou výběrovkou.
No a po malé svačince se společně podíváme na společnost Alpha Dominche, která posunuje hranice v přípravě kávy už od roku 2012. Nakonec se vypravíš do Ruska a Oxfordu, kde si výběrová káva také našla své místo.
Toto a mnoho dalšího Ti přináší Standart magazín.

Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.

Čtyřnásobný irský šampión, barista Colin Harmon, sepsal vše, co ví o provozování vlastní kavárny.

Jak dlouho dokážeš hovořit o jediném espressu? Autorům to trvalo 6 měsíců.

Druhá kniha od autora Need for Espresso: Underground je v prodeji!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.