James Hoffmann: The World Atlas of Coffee 2nd edition
Světový atlas kávy: od zrna po extrakci. James Hoffmann zkoumá a vysvětluje všechny klíčové faktory, které ovlivňují výsledný šálek nápoje na Tvém stole. Druhé, rozšířené a upravené vydání.
James Hoffmann zemi vedle země - od Bolívie po Zambii - identifikuje klíčové vlastnosti a metody, které určují kvalitu výstupu této země. Cestou se dozvíš vše o vývoji espresso kávovarů a jiné zajímavosti. Jedná se o první knihu, která mapuje produkci kávy ve více než 35 zemích, zahrnující znalosti, které nebyly dříve publikovány mimo kávový průmysl. Pokud chceš pochopit o kávě a jejích nádherných nuancích a možnostech co nejvíce souvislostí, pak je to kniha pro Tebe.
Druhé, rozšířené a upravené vydání.
Autor: James Hoffmann
Počet stran: 272
Rok vydání: 2018
Jazyk: angličtina
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
![Scott Rao: Everything But Espresso](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/999-3_scott-rao--everything-but-espresso.jpg?5d53e618
)
Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.
![Scott Rao: The Professional Barista's Handbook](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/42-3_scott-rao--the-professional-barista-s-handbook.jpg?5d53e618
)
Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
![Predplatné Standartu s kávou Standart Czechoslovakia](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/708_predplatne-standartu-s-ka--vou-standart-czechoslovakia.jpg?5d53e618
)
Deváté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Latte, Myanmar, Probat, mistr, transparentnost mezd, New York, Anna Tsfasman, Johannesburg
![The Coffee Roaster's Companion 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1275_the-coffee-roaster-s-companion-1.jpg?5d53e618
)
První kniha na světě o pražení kávy na profesionální úrovni od známého autora Scotta Rao.
![singleissue st11 01 2048x2048](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1437-1_singleissue-st11-01-2048x2048.jpg?5d53e618
)
Nejnovější, již jedenácté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: šlechtění kávy, genetika, Keňa, Hanka Bojdová, pražení, Hitonoto, São Paulo
![Scott Rao: Příručka profesionálního baristy](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1668_scott-rao--prirucka-profesionalniho-baristy.jpg?5d53e618
)
Český překlad knihy, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
Podobné produkty
![Scott Rao: Everything But Espresso](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/999-3_scott-rao--everything-but-espresso.jpg?5d53e618
)
Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.
![Anette Moldvaer: Kávové opojení](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/337_anette-moldvaer--kavove-opojeni.jpg?5d53e618
)
Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.
![Colin Harmon: What I Know About Running Coffee Shops](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1005-1_colin-harmon--what-i-know-about-running-coffee-shops.jpg?5d53e618
)
Čtyřnásobný irský šampión, barista Colin Harmon, sepsal vše, co ví o provozování vlastní kavárny.
![thecoffeeman](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1152_thecoffeeman.jpg?5d53e618
)
Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!
![Need for Espresso: Underground](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/2150_need-for-espresso--underground.jpg?5d53e618
)
Jak dlouho dokážeš hovořit o jediném espressu? Autorům to trvalo 6 měsíců.
![Petra Veselá: Velká kniha o kávě](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/2378_petra-vesela--velka-kniha-o-kave.jpg?5d53e618
)
Petra Davies Veselá rozšířila a aktualizovala svou první úspěšnou Knihu o kávě.