Scott Rao: Příručka profesionálního baristy

Český překlad knihy, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
550 Kč –9 % 499 Kč / ks
Scott Rao: Příručka profesionálního baristy
Scott Rao: Příručka profesionálního baristy
Akce
550 Kč –9 %

Scott Rao se kávě věnuje od roku 1992.
Pražil vlastní kávu, provozoval kavárnu.
Zkušenosti předává, kde může.
Odprodal obchodní firmy a nyní se věnuje pouze edukační činnosti.

Autor o této knize říká:
"Když jsem začínal v roce 1993 u kávovaru, četl jsem každou knihu o kávě, kterou jsem byl schopen najít. Po přečtení všech těchto knih jsem však necítil, že bych se naučil udělat skvělou kávu. Moje kavárna byla plná pestrobarevných popisů stylů extrakce, pěstitelských oblastí a receptů s několika málo téměř nečitelnými vědeckými knihami. Byla bych vyměnil všechny tyto knihy za jednu jedinou, praktickou knihu s pokyny na výrobu skvělé kávy v kavárně. Po 15 letech jsem se rozhodl takovou knihu napsat, a tak vznikla Příručka profesionálního Baristy."

Autor: Scott Rao
Počet stran: 100
Jazyk: čeština

Tuto knihu nabízím i v originálním anglickém znění: The Professional Barista's Handbook

Kategorie: LITERATURA O KÁVĚ
EAN: 9781467503716
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Scott Rao: Everything But Espresso
Akce VÝPRODEJ
399 Kč
1 090 Kč (–63 %)

Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.

110304
Scott Rao: The Professional Barista's Handbook
Akce VÝPRODEJ
399 Kč
1 390 Kč (–71 %)

Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.

110301
95403351 3500997136583759 4590981587411140608 o
Akce VÝPRODEJ
49 Kč
890 Kč (–94 %)

Druhá kniha od autora Need for Espresso: Underground je v prodeji!    

110315
coffee roasting best practices rao
1 390 Kč

Osvědčené postupy jsou vyvrcholením 25 letého pražení a poradenství Scotta Rao. Je to nejpokročilejší průvodce, jaký kdy byl o pražení kávy na odborné úrovni napsán.

110316