Scott Rao: Příručka profesionálního baristy

Akce
550 Kč –9 % 499 Kč 454 Kč bez DPH
Skladem

Český překlad knihy, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Scott Rao se kávě věnuje od roku 1992.
Pražil vlastní kávu, provozoval kavárnu.
Zkušenosti předává, kde může.
Odprodal obchodní firmy a nyní se věnuje pouze edukační činnosti.

Autor o této knize říká:
"Když jsem začínal v roce 1993 u kávovaru, četl jsem každou knihu o kávě, kterou jsem byl schopen najít. Po přečtení všech těchto knih jsem však necítil, že bych se naučil udělat skvělou kávu. Moje kavárna byla plná pestrobarevných popisů stylů extrakce, pěstitelských oblastí a receptů s několika málo téměř nečitelnými vědeckými knihami. Byla bych vyměnil všechny tyto knihy za jednu jedinou, praktickou knihu s pokyny na výrobu skvělé kávy v kavárně. Po 15 letech jsem se rozhodl takovou knihu napsat, a tak vznikla Příručka profesionálního Baristy."

Autor: Scott Rao
Počet stran: 100
Jazyk: čeština

Tuto knihu nabízím i v originálním anglickém znění: The Professional Barista's Handbook

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: