Colin Harmon: What I Know About Running Coffee Shops
Související produkty

Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.

Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.

Sedmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Vietnam, gender, Hemro Group, barista, Toronto, riskantní podnikání

Deváté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Latte, Myanmar, Probat, mistr, transparentnost mezd, New York, Anna Tsfasman, Johannesburg

Již desáté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: World Coffee Producer Forum, Brazilie, Kolumbie, aeropress, David Donde, Tokyo
Detailní popis produktu
Majitel dublinské pražírny 3fe a čtyřnásobný irský šampión Colin Harmon sespal vše, co ví o provozování vlastní kavárny. Jedná se o kombinaci vzpomínek a tipů týkajících se otevření a provozování vlastního podniku. Tento zdroj praktických znalostí Tě provede výběrem dokonalé lokality a navrhováním samotného místa. Najdeš zde také informace o kávě, personálu, kultuře a rozpočtu.
Pokud si chceš otevřít vlastní kavárnu a nikomu z Tvých blízkých se nepodařilo včas Ti tento bláznivý nápad rozmluvit, pořiď si právě tuto knihu.
Autor: Colin Harmon
Počet stran: 222
Jazyk: angličtina

Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.

Druhé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Rwanda, tamper, filtrovaná káva, Gwilyam Davis, Budapešť

Páté číslo nejoblíbenějšího magazínu o kávě.Hesla: Genetika a káva, Panama, mléko, avokádo, Alpha Dominche, World Aeropress Championship, Oxford

Osmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Import kávy, nanuky, Kostarika, % ARABICA Coffee Kuwait, mizerná káva, Berlín

Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.