Technológie vody
Druhá kniha od autora Need for Espresso: Underground je v prodeji!
Druhá kniha od autora Need for Espresso: Underground je v prodeji!
Voda je základní podmínkou existence života na Zemi. Jak velký dopad má její složení na výrobu kávy? Nezanedbatelné.
Druhý díl jasně vysvětlí základní chemii vody a dozvíš se, proč Tvá káva nebo voda sama o sobě nechutná tak, jak by sis představoval. Kniha vznikla díky mezinárodní spolupráci s firmami věnujícími se filtraci vody po desetiletí.
Pojď s autorem opět posunout hranice svých znalostí a konečně mít jasno ve vodních technologiích.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
![Scott Rao: Everything But Espresso](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/999-3_scott-rao--everything-but-espresso.jpg?5d53e618
)
Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.
![Scott Rao: The Professional Barista's Handbook](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/42-3_scott-rao--the-professional-barista-s-handbook.jpg?5d53e618
)
Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
![Anette Moldvaer: Kávové opojení](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/337_anette-moldvaer--kavove-opojeni.jpg?5d53e618
)
Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.
![Podzim 228](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/442_podzim-228.jpg?5d53e618
)
Sedmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Vietnam, gender, Hemro Group, barista, Toronto, riskantní podnikání
![Predplatné Standartu s kávou Standart Czechoslovakia](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/708_predplatne-standartu-s-ka--vou-standart-czechoslovakia.jpg?5d53e618
)
Deváté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Latte, Myanmar, Probat, mistr, transparentnost mezd, New York, Anna Tsfasman, Johannesburg
![singleissue st11 01 2048x2048](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1437-1_singleissue-st11-01-2048x2048.jpg?5d53e618
)
Nejnovější, již jedenácté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: šlechtění kávy, genetika, Keňa, Hanka Bojdová, pražení, Hitonoto, São Paulo
Podobné produkty
![Scott Rao: Everything But Espresso](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/999-3_scott-rao--everything-but-espresso.jpg?5d53e618
)
Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.
![Podzim 232](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/451_podzim-232.jpg?5d53e618
)
Druhé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Rwanda, tamper, filtrovaná káva, Gwilyam Davis, Budapešť
![Podzim 49](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/254-1_podzim-49.jpg?5d53e618
)
Páté číslo nejoblíbenějšího magazínu o kávě.Hesla: Genetika a káva, Panama, mléko, avokádo, Alpha Dominche, World Aeropress Championship, Oxford
![Standart magazín č. 8](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/594-1_standart-magazin-c--8.jpg?5d53e618
)
Osmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Import kávy, nanuky, Kostarika, % ARABICA Coffee Kuwait, mizerná káva, Berlín
![Scott Rao: The Professional Barista's Handbook](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/42-3_scott-rao--the-professional-barista-s-handbook.jpg?5d53e618
)
Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
![thecoffeeman](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1152_thecoffeeman.jpg?5d53e618
)
Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!