Technológie vody
Druhá kniha od autora Need for Espresso: Underground je v prodeji!
Druhá kniha od autora Need for Espresso: Underground je v prodeji!
Voda je základní podmínkou existence života na Zemi. Jak velký dopad má její složení na výrobu kávy? Nezanedbatelné.
Druhý díl jasně vysvětlí základní chemii vody a dozvíš se, proč Tvá káva nebo voda sama o sobě nechutná tak, jak by sis představoval. Kniha vznikla díky mezinárodní spolupráci s firmami věnujícími se filtraci vody po desetiletí.
Pojď s autorem opět posunout hranice svých znalostí a konečně mít jasno ve vodních technologiích.
Kategorie: | LITERATURA O KÁVĚ |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.

Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.

Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.

Sedmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Vietnam, gender, Hemro Group, barista, Toronto, riskantní podnikání

Deváté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Latte, Myanmar, Probat, mistr, transparentnost mezd, New York, Anna Tsfasman, Johannesburg

Nejnovější, již jedenácté číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: šlechtění kávy, genetika, Keňa, Hanka Bojdová, pražení, Hitonoto, São Paulo
Podobné produkty

Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.

Druhé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Rwanda, tamper, filtrovaná káva, Gwilyam Davis, Budapešť

Páté číslo nejoblíbenějšího magazínu o kávě.Hesla: Genetika a káva, Panama, mléko, avokádo, Alpha Dominche, World Aeropress Championship, Oxford

Osmé číslo vynikajícího magazínu o kávě.Hesla: Import kávy, nanuky, Kostarika, % ARABICA Coffee Kuwait, mizerná káva, Berlín

Kniha, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.

Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!