Scott Rao: Coffee Roasting - Best Practices
Osvědčené postupy jsou vyvrcholením 25 letého pražení a poradenství Scotta Rao. Je to nejpokročilejší průvodce, jaký kdy byl o pražení kávy na odborné úrovni napsán.
Tato kniha se zaměřuje primárně na pokročilé techniky k řemeslu a ovládání pražících křivek, s mnoha stránkami věnovanými strategiím, jak se vyhnout haváriím a rychlým pohybům „ROR“, pražené kávě, zbytečné praženosti a dalším defektům při pražení. Tato kniha stanoví standard metodiky pražení kávy třetí vlny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.

Profesionální espresso kávovar Musica je vhodný především do domácnosti, ale také do kanceláří a menších gastronomických provozů.

První kniha na světě o pražení kávy na profesionální úrovni od známého autora Scotta Rao.

Profesionální fresh mlýnek na kávu garantující kvalitní výkon v náročných kavárenských provozech.

Fresh mlýnek na kávu MDXS on demand posouvá profesionální mletí na novou úroveň. Ke všem technickým funkcím, které přispěly k úspěchu předchůdce tohoto modelu, nyní MDXS na...
Podobné produkty

Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.

Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!

Český překlad knihy, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.

Jak dlouho dokážeš hovořit o jediném espressu? Autorům to trvalo 6 měsíců.

Druhá kniha od autora Need for Espresso: Underground je v prodeji!