Scott Rao: Coffee Roasting - Best Practices
Související produkty

Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.

Čtyřnásobný irský šampión, barista Colin Harmon, sepsal vše, co ví o provozování vlastní kavárny.

Profesionální espresso kávovar Musica je vhodný především do domácnosti, ale také do kanceláří a menších gastronomických provozů.

Jednopákový kávovar Apia II 1gr je skvělou kombinací moderní technologie, jednoduchého ovládání a elegantního designu. Dokonalý stroj pro přípravu ještě dokonalejšího espressa.K...

Dvoupákový kávovar Apia II Compact je skvělou kombinací moderní technologie, jednoduchého ovládání a elegantního designu, která Ti zajistí bezproblémové a dlouhodobé fungování....
Detailní popis produktu
Tato kniha se zaměřuje primárně na pokročilé techniky k řemeslu a ovládání pražících křivek, s mnoha stránkami věnovanými strategiím, jak se vyhnout haváriím a rychlým pohybům „ROR“, pražené kávě, zbytečné praženosti a dalším defektům při pražení. Tato kniha stanoví standard metodiky pražení kávy třetí vlny.

Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.

Čtyřnásobný irský šampión, barista Colin Harmon, sepsal vše, co ví o provozování vlastní kavárny.

Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!

Český překlad knihy, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.

Jak dlouho dokážeš hovořit o jediném espressu? Autorům to trvalo 6 měsíců.

Druhá kniha od autora Need for Espresso: Underground je v prodeji!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.