Scott Rao: Coffee Roasting - Best Practices
Osvědčené postupy jsou vyvrcholením 25 letého pražení a poradenství Scotta Rao. Je to nejpokročilejší průvodce, jaký kdy byl o pražení kávy na odborné úrovni napsán.
Tato kniha se zaměřuje primárně na pokročilé techniky k řemeslu a ovládání pražících křivek, s mnoha stránkami věnovanými strategiím, jak se vyhnout haváriím a rychlým pohybům „ROR“, pražené kávě, zbytečné praženosti a dalším defektům při pražení. Tato kniha stanoví standard metodiky pražení kávy třetí vlny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
![Scott Rao: Everything But Espresso](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/999-3_scott-rao--everything-but-espresso.jpg?5d53e618
)
Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.
![Colin Harmon: What I Know About Running Coffee Shops](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1005-1_colin-harmon--what-i-know-about-running-coffee-shops.jpg?5d53e618
)
Čtyřnásobný irský šampión, barista Colin Harmon, sepsal vše, co ví o provozování vlastní kavárny.
![Nuova Simonelli Musica](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1014_nuova-simonelli-musica.jpg?5d53e618
)
Profesionální espresso kávovar Musica je vhodný především do domácnosti, ale také do kanceláří a menších gastronomických provozů.
![The Coffee Roaster's Companion 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1275_the-coffee-roaster-s-companion-1.jpg?5d53e618
)
První kniha na světě o pražení kávy na profesionální úrovni od známého autora Scotta Rao.
![Mlýnek Nuova Simonelli MDJ on demand](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/2137_mlynek-nuova-simonelli-mdj-on-demand.jpg?5d53e618
)
Profesionální fresh mlýnek na kávu garantující kvalitní výkon v náročných kavárenských provozech.
![Mlýnek Nuova Simonelli MDXS on demand](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/2140_mlynek-nuova-simonelli-mdxs-on-demand.png?5d53e618
)
Fresh mlýnek na kávu MDXS on demand posouvá profesionální mletí na novou úroveň. Ke všem technickým funkcím, které přispěly k úspěchu předchůdce tohoto modelu, nyní MDXS na...
Podobné produkty
![Scott Rao: Everything But Espresso](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/999-3_scott-rao--everything-but-espresso.jpg?5d53e618
)
Kniha, která Ti odhalí veškerá tajemství přípravy kávy. Autor: Scott Rao.
![Colin Harmon: What I Know About Running Coffee Shops](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1005-1_colin-harmon--what-i-know-about-running-coffee-shops.jpg?5d53e618
)
Čtyřnásobný irský šampión, barista Colin Harmon, sepsal vše, co ví o provozování vlastní kavárny.
![thecoffeeman](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1152_thecoffeeman.jpg?5d53e618
)
Letošní novinka v kávovém světě, na kterou jsme všichni čekali! Poznej cestu světového baristy Sasy Sestica a podívej se na kávovar i z té druhé strany!
![Scott Rao: Příručka profesionálního baristy](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/1668_scott-rao--prirucka-profesionalniho-baristy.jpg?5d53e618
)
Český překlad knihy, kterou si na noc dává pod polštář každý barista. Autor: Scott Rao.
![Need for Espresso: Underground](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/2150_need-for-espresso--underground.jpg?5d53e618
)
Jak dlouho dokážeš hovořit o jediném espressu? Autorům to trvalo 6 měsíců.
![95403351 3500997136583759 4590981587411140608 o](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cerstvyboby.cz/user/shop/detail/3470_95403351-3500997136583759-4590981587411140608-o.jpg?5eb2c7e2
)
Druhá kniha od autora Need for Espresso: Underground je v prodeji!