Zrnková káva SAN CARLOS DOS (El Salvador)
Související produkty
_hario-digitalni-vaha-se-stopkami-pro-baristy.jpg?5d53e618
)
Vážím, vážíš, vážíme. Tuhle váhu má doma snad každý barista a nejeden milovník kávy.Váží kávu, měří čas. Ideální kombinace.Jednoduché ovládání, ideální rozměry.

Nejlepší způsob uchovávání čerstvě pražené kávy. Nerezová dóza Airscape je vybavena patentovaným ventilem, díky kterému odsaje z kávy kyslík v maximálním množství. Káva si...

Miluješ espresso? Jsou Tvé účty za návštěvu kaváren vyšší, než nájem Tvého bytu? Potom je Rancilio Silvia řešením přesně pro Tebe!

Spolehlivý přístroj německé výroby pro použití v domácnosti nebo ve slabém provozu. Nezabírá mnoho místa, přesto nabízí špičkovou technologii. Obsahuje nádrž na vodu, díky které...

Nebaví Tě už neustále dokola mlít kávu ručně? Potom potřebuješ elektrický mlýnek Baratza Encore vhodný pro všechny alternativní přípravy filtrované kávy.

French press Barista & Co o objemu 0,9l má kapacitu 8 šálků kávy.
Detailní popis produktu
Odrůda: Red Burbon, Zracování: Honey, Nadmořská výška: 1100-1665 m.n.m.
Třešně této kávy z farmy San Carlos se během dne pravidelně otáčí a v noci přikrývají. Přičemž se za 17 dní vysuší na 11% vlhkosti. Poté je káva uložena ve skladu s nadmořskou výškou 1400 m.n.m.. Následně je převážena ve vlastních kontejnerech Falcon Coffees, které farma začala vyrábět v roce 2017.
Pražení je volitelné: pro espresso i pro přípravu filtrované kávy. Tato káva je světle pražená.
Balení: 1 kg nebo 250 gramů.

Káva z naší vlastní produkce.Charakteristika: Červené ovoce, Vodní meloun, AnananasPražení je volitelné: pouze pro přípravu filtrované kávy. Tato káva je světle pražená....

Káva z naší vlastní produkce.Charakteristika: Sušená švestka, Fík s tóny vanilky,Tamarind s čokoládovo pralinkovým tělemPražení je volitelné: pro espresso i pro přípravu...

Káva z naší vlastní produkce.Charakteristika: Marmeláda a limetka se sladkým, krémovým vyváženým tělem a dochutí TamarinduPražení je volitelné: pro espresso i pro přípravu...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.