Kávová zrna pocházející z regionu Amazonas v jihoamerickém Peru. Po sklizni v nadmořské výšce 1675 m.n.m. byla tato zrna zpracována promytou metodou.
Pražení vhodné na filtr.
Kávové třešně byly ručně sbírány. Rozvlákněná káva byla fermentována po dobu 48 hodin před promytím.
Balení: 1 kg nebo 250 gramů.
Doporučené užití:
DRIPPER
AEROPRESS
RUČNÍ PŘÍPRAVA
Charakteristika: | karamel, med, červený pomeranč |
Země původu: | Peru |
Region: | Amazonas |
Farma: | El Colibri |
Odrůda: | marshell, typica |
Nadmořská výška: | 1675 m n.m. |
Zpracování: | promyté |
Pražení: | na filtr |
Balení: | 250 gramů nebo 1 kg |

Farma, obhospodařovaná Ylderem Herrerou, se nachází v Amazonas a produkuje kávu odrůd Marshell Typica Bourbon a Catuai na 1,5 hektarech v nadmořské výšce 1600–1750 metrů. Ylder je členem kooperativy Norcafé, která podporuje malé kávové farmáře v regionech Amazonas a Cajamarca. Zpracování kávy zahrnuje ruční sběr, fermentaci, mytí a sušení ve slunečních sušárnách. Region Amazonas je známý svou rozmanitostí mikroklimat a kvalitní kávou pěstovanou na malých farmách.
Kategorie: | KÁVA |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |
Odpovědět