Základní školení přípravy espressa a techniky latte art
Související produkty
Detailní popis produktu
Školení probíhá v prostorách školícího střediska Čerstvý Boby pod vedením zkušené baristky a lektorky Leony Vrtalové.
Teoretická část:
- botanika - základní rozdělení typů kávovníku
- pěstitelské země
- zpracování a cesta kávového zrna (coffee burzy, direct trade, "fair trade" fenomén)
- uskladnění zeleného zrna, proces pražení, co se děje se zrnem
- vymezení základních nápojů na bázi espressa
- kávové trendy a přístupy
Praktická část:
- nácvik přípravy espressa (parametry tempování, doba extrakce, atd.)
- nácvik šlehání pěny a příprava cappuccina
Délka školení: 3,5 h
Maximální kapacita: 6 osob
Adresa školícího střediska: Nádražní 42, 702 00 Ostrava
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář