Základní školení přípravy espressa a techniky latte art
Související produkty

Miluješ espresso? Jsou Tvé účty za návštěvu kaváren vyšší, než nájem Tvého bytu? Potom je Rancilio Silvia řešením přesně pro Tebe!

Nový mlýnek společnosti Baratza s revoluční technologií mletí. Sette 270 poznáš na první pohled! Jednoduchost, efektivnost, odolnost. Mlýnek vhodný na všechny metody přípravy...

Knižní novinka roku 2016. Víc než 100 receptů na alkoholické i nealkoholické nápoje s kávou z celého světa.

Nový mlýnek společnosti Baratza s revoluční technologií mletí. Sette 270Wi navíc disponuje integrovanou digitální váhou Acaia s přesností 0,1 g. Jednoduchost, efektivnost,...
Detailní popis produktu
Nauč se vše o kávě!
Naše školení latte artu vede zkušený barista a lektor Vojtěch Kutra v prostorách našeho školícího střediska Čerstvý Boby.
V první části si projdeme základy botaniky (rozdělení typů kávovníku), jaké máme pěstitelské země a projdeme si celý proces výroby kávy od pěstování až po pražení. Dozvíš se také o nejnovějších kávových trendech a přístupech.
Teorie není všechno!
Ale neboj se, teorie není všechno! Bude následovat praktická část, kde budeš mít možnost naučit se všechny základy přípravy espressa, šlehání pěny a přípravy cappuccina, stejně jako nastavování, obsluhu a údržbu kávovaru a mlýnku.
Pro zajištění individuální pozornosti, je naše školení omezeno na 6 osob. Délka školení je 3,5 hodiny, takže si můžeš být jistý, že získáš všechny znalosti, které potřebuješ, abys se stal latte artovým mistrem!
Kurzy se konají v uvedeném datu na adrese Nádražní 42, 702 00 Ostrava.
Budeme se na tebe těšit!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.