Tane - PEGASING (Indonesie)
Související produkty
_hario-digitalni-vaha-se-stopkami-pro-baristy.jpg?5d53e618
)
Vážím, vážíš, vážíme. Tuhle váhu má doma snad každý barista a nejeden milovník kávy.Váží kávu, měří čas. Ideální kombinace.Jednoduché ovládání, ideální rozměry.

Chytráček - to je rychlost, jednoduchost, kvalita přípravy a nízká cena.

Hario V60 zná každý barista. A ČERNÁ je nová bílá

Hario V60 zná každý barista. Poznej jej i Ty!Tento v plastové variantě za skvělou cenu

Hario V60 zná každý barista. Poznej jej i Ty!Tento v plastové variantě za skvělou cenu
Detailní popis produktu
Mycí stanice Team Pegasing je oázou experimentálního zpracování kávy v oblasti, kde se všechna zrna tradičně zpracovávají metodou giling basah (mokré loupání). Hendrův otec, Hamdan, se přestěhoval do oblasti Pegasing v roce 2006 a začal pěstovat kávu na nově zakoupeném pozemku. V roce 2010 se k němu přidal jeho syn Hendra, který při studiu staré literatury narazil na různé další způsoby zpracování kávy, které začal zkoušet na jejich farmě. Spojil se s dalšími indonéskými farmáři zabývajícími se experimentálním zpracováním kávy a vyvinul 10 různých metod založených na poptávce svých zákazníků, především jakartských pražíren, aby zdůraznil atributy odrůd a terroir.
Hendra v posledních letech investuje především do takzvaných posklizňových zařízení. Jedná se především o rozvlákňovače třešní, sušící lůžka nebo sklady. Na zpracovatelské stanici najdeme dva nové rozvlákňovače, gravitační mycí kanály a několik krytých afrických lůžek.
Hendra také nakupuje kávu od 70 farmářů z okolí, které přesvědčil, aby sbírali pouze zralé třešně.
Země původu: Indonesie
Charakteristika: orangette, salaka, kandovaná jahoda
Způsob zpracování: Naturální
Odrůda: Tim Tim & Gayo 1
Oblast: Aceh Tengah
Balení: 250 gramů.
Pražení vhodné pro přípravu filtrované kávy

Káva z produkce belgické pražírny Tane - CHELCHELE (Etiopie) Charakteristika: čaj oolong, jasmín, ličiZpůsob zpracování: PromytáBalení: 250 gramůPražení...

Káva z naší vlastní produkce.Charakteristika: sušené višně, mandle, tmavá čokoláda.Pražení vhodné pro espresso. Tato káva má velmi konzervativní profil pražení a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.