Mabo - KAYON MOUNTAIN (Etiopie)
Související produkty

Je to ještě váha? Nebo sběratelský kousek?Acaia Cinco je obojí. Nejmenší a nejluxusnější Acaia váha.
_aeropress-rucni-kavovar.jpg?5d53e618
)
Aeropress přináší velmi praktickou metodu přípravy kávy nejen na cestách.

Chytráček - to je rychlost, jednoduchost, kvalita přípravy a nízká cena.
_hario-digitalni-vaha-se-stopkami-pro-baristy.jpg?5d53e618
)
Vážím, vážíš, vážíme. Tuhle váhu má doma snad každý barista a nejeden milovník kávy.Váží kávu, měří čas. Ideální kombinace.Jednoduché ovládání, ideální rozměry.

Zalévací konvice Fellow Stagg má dlouhou a úzkou hubicí navrženou pro precizní zalévání kávy a vestavěný teploměr ve víčku.

Tento výkonný a přesný stroj Ti nabízí 31 nastavitelných stupňů hrubosti mletí, pomocí kterých si ulehčíš práci při přípravě kávy v domácnosti nebo v kanceláři. Je vybaven...
Detailní popis produktu
Horská kávová farma Kayon byla založena v roce 2012 s cílem vyrábět kávu nejvyšší kvality, sociálně a ekologicky odpovědným způsobem. Farma se nachází v jižní části Etiopie v oblasti Oromia, v oblasti Guji, která je vzdálená asi 320 mil od hlavního města Addis Abeba. Farma je v soukromém vlastnictví Ata Esmaela a jeho rodiny.
Země původu: Etiopie
Region: Guji, Oromia
Farma: Kayon Mountain
Zpracování: Natural
Odrůda: Mixed Heirloom
Nadmořská výška: 1900 - 2200 m.n.m
Chuťový profil: Bobule, tropické ovoce, květiny, černý čaj
Cuppingové skóre: 88
Praženo: Bogdanem Georgescu - vicemistr světa v pražení a rumunský národní šampión

Nejvíce konzervativní káva pražírny Father's Coffee Roastery s.r.o.. Je sladká s plným syrupovým tělem a nízkou aciditou. Pražená pouze na espresso. Káva je vhodná i pro domácí...

Výběrová káva AMBELA z bukurešťské pražírny MABÓ je charakteristická tóny - Broskev, malina, černý rybíz, sladký citrón, květiny, zelený čaj

Výběrová káva JARAMILLO z bukurešťské pražírny MABÓ je charakteristická tóny Jahoda, sladká čokoláda, meloun.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.