Mabo - FINCA LAS MARIAS (Nikaragua)
Související produkty

Je to ještě váha? Nebo sběratelský kousek?Acaia Cinco je obojí. Nejmenší a nejluxusnější Acaia váha.
_aeropress-rucni-kavovar.jpg?5d53e618
)
Aeropress přináší velmi praktickou metodu přípravy kávy nejen na cestách.

Chytráček - to je rychlost, jednoduchost, kvalita přípravy a nízká cena.
_hario-digitalni-vaha-se-stopkami-pro-baristy.jpg?5d53e618
)
Vážím, vážíš, vážíme. Tuhle váhu má doma snad každý barista a nejeden milovník kávy.Váží kávu, měří čas. Ideální kombinace.Jednoduché ovládání, ideální rozměry.

Zalévací konvice Fellow Stagg má dlouhou a úzkou hubicí navrženou pro precizní zalévání kávy a vestavěný teploměr ve víčku.

Tento výkonný a přesný stroj Ti nabízí 31 nastavitelných stupňů hrubosti mletí, pomocí kterých si ulehčíš práci při přípravě kávy v domácnosti nebo v kanceláři. Je vybaven...
Detailní popis produktu
Dipilto je jednou z nejmenších nikaragujských obcí o rozloze 106 kilometrů čtverečních. Devadesát procent z 5 000 obyvatel žije ve venkovských oblastech. Dipilto je známé svými borovicovými háji, vřelostí, náboženskou horlivostí, loajalitou svých lidí a vysokou kvalitou kávy.
Pěstování kávy je jednou ze silných tradic udržovaných populací Dipilto. Úrodné půdy s bohatými organickými materiály a vysoká nadmořská výška nad 1200 metrů poskytují příjemné klima ideální pro pěstování kávy. Díky svým specifickým a přírodním vlastnostem za poslední tři roky vyrobilo Dipilto 29 vítězných káv v poháru excelence
Odrůda Caturra:
Caturra je přirozená mutace odrůdy Bourbon patřící do genetické skupiny Bourbon-Typica.
Caturra byla objevena na plantáži ve státě Minas Gerais v Brazílii někdy v letech 1915 až 1918. Má mutaci jednoho genu, která způsobuje zmenšení rostliny (tzv. Zakrslost). Jeho název je odvozen od slova Guarani, které znamená „malý“. Nazývá se také „Nanico“.
Země původu: Nikaragua
Region: Municipality of Dipilto, Nueva Segovia
Farma: Las Marias Estate
Zpracování: Anaerobic Natural
Odrůda: Caturra
Nadmořská výška: 1265 m.n.m
Chuťový profil: Kandovaný ananas, Vanilka, Kmín
Cuppingové skóre: 89
Praženo: Bogdanem Georgescu - vicemistr světa v pražení a rumunský národní šampión

Nejvíce konzervativní káva pražírny Father's Coffee Roastery s.r.o.. Je sladká s plným syrupovým tělem a nízkou aciditou. Pražená pouze na espresso. Káva je vhodná i pro domácí...

Výběrová káva Brazílie INACIO SOARES 151 z rotterdamské pražírny Manhattan Coffee Roastery je charakteristická tóny květin, mandarinek a melounu.

Výběrová káva SWEET VALLEY (Kolumbie) z rotterdamské pražírny Manhattan Coffee Roastery je charakteristická tóny žvýkačky, grepu a červeného jablka.

Výběrová káva JARAMILLO z bukurešťské pražírny MABÓ je charakteristická tóny Jahoda, sladká čokoláda, meloun.

Výběrová káva KAYON MOUNTAIN z bukurešťské pražírny MABÓ je charakteristická tóny - Bobule, tropické ovoce, květiny, černý čaj
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.